Minustako jalkapalloilija?


Etsi joukkueiden sivuilta sopivan ikäryhmän tiedot ja ota yhteyttä, kerromme mistä meidät milloinkin löytää. Kesäisin harjoitellaan ja pelataan ulkona, talvella sisätiloissa. Kaikkiin joukkueisiin pääsee mukaan vaikka heti, aiempaa pelaajataustaa ei tarvita. Tästä voit lukea, mitä pelaajan huoltajalta vaaditaan harrastuksen tukemiseksi.

Juniorijoukkueiden lisäksi myös varttuneemmalla väellä on mahdollisuus harrastaa FC SauPa Äijät -joukkueissa.

Tervetuloa – meillä mennään peli-ilo edellä ja kaikki saavat pelata!

Image

Toimihenkilöksi seuraan


Seurassamme kaikki toimihenkilöt ovat vapaaehtoisia, eikä meitä ole koskaan liikaa. Voit osallistua toimintaan joukkueen valmentajana, huoltajana, joukkueenjohtajana, seuran hallituksen jäsenenä tai muina toimihenkilöinä.

Kuljettaessasi huollettavaasi harjoituksiin saattaisit ehkä ehtiä silloin tällöin jäämään ohjaamaan lapsia valmentajien apuna. Jos tunnet kipinää lasten kanssa puuhailuun, ryhdy joukkueen toimihenkilöksi - vaikka alkuun huoltajaksi tai apuvalmentajaksi.  Molempiin rooleihin olet sopiva, jos osaat sitoa kengännauhoja, laastaroida haavoja ja lohduttaa murheissa. Jos lisäksi osaat leikkiä hippaa ja jäädä suuttumatta kiinni sekä jaksat kantaa pallokassia, olet lähes ylipätevä.

Kokemusta jalkapallosta sinulla ei tarvitse olla, sitä saat tulemalla rohkeasti mukaan!


Toimihenkilöiden roolit


Kurkkaa alla olevia linkkejä klikkaamalla, mitä kunkin joukkuetoimihenkilön toimenkuvaan kuuluu :