Mitä pelaaminen maksaa?

JÄSENMAKSUT

FC Saukkolan Pallo ry:n vuoden 2021 jäsenmaksut

  • henkilöjäsenmaksu 25€/vuosi
  • kannatusjäsenmaksuksi 20€/vuosi

Jäsenmaksut laskutetaan vuosittain JOULUKUUSSA taataksemme katkeamattoman vakuutusturvan seuran kautta vakuutetuille.

Kannatusjäseneksi voit liittyä ilmoittamalla tietosi seuran rahastonhoitajalle tai kenelle tahansa SauPan jojolle – kannatusjäsenmaksusta saat tämän jälkeen laskun.

KAUSIMAKSUT

Seura perii pelaajilta pelitoimintaan käytettävää kausimaksua, jonka määrän päättää vuosittain hallitus. 2021 kausimaksu on 180€/vuosi muilta paitsi nuorimmilta 2014-2015 syntyneiltä, joiden kausimaksu on 75e/vuosi. Kausimaksut laskutetaan kolmessa erässä vuosittain.

PELIPASSI JA VAKUUTUSMAKSU

Kaikki seuran pelaajat ovat velvollisia ostamaan Palloliiton pelipassin ja tähän liittyvän vakuutuksen, jos omaa vakuutusta ei ole. Sarjaa pelaavissa joukkueissa pelaajalla on lasten tai nuorten pelipassi, muilla pelaajilla on lasten tai nuorten korttelipassi. Pelipasseihin liittyviin kysymyksiin vastaa Jarkko Alander (jarkko_alander@msn.com) tai joukkueesi jojo.

Jos huoltaja on ilmoittanut pelaajalla olevan oman henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen (joka kattaa myös kilpaurheilun) ja siitä on toimitettu todistus, seuran ottamaa vakuutusta ei tarvita.

HUOM!

Vakuutustodistukset on toimitettava sähköpostitse oman joukkueen jojolle kunkin kalenterivuoden joulukuun alkuun mennessä. Tämän jälkeen tulleita todistuksia ei huomioida.

Harjoituksissa voi käydä tutustumassa lajiin useamman kerran (2-3x) ilman sitoutumista. Huomioithan tällöin mahdollisesti puuttuvan vakuutusturvan, jos ei omaa vakuutusta ole.

Jäsenmaksu, kausimaksu, pelipassi ja tarvittaessa vakuutus laskutetaan, jos harrastusta näiden kertojen jälkeen jatkaa.