MITÄ PELAAMINEN MAKSAA?

JÄSENMAKSUT

FC Saukkolan Pallo ry:n vuoden 2019 jäsenmaksut

  • henkilöjäsenmaksu 25€/vuosi
  • perhejäsenmaksu 60€/vuosi
  • kannatusjäsenmaksuksi 50€/vuosi

Jäsenmaksut laskutetaan vuosittain JOULUKUUSSA taataksemme katkeamattoman vakuutusturvan seuran kautta vakuutetuille.

Perhejäsenmaksua maksaessasi toimi näin

  • Maksa 60€ seuran seuran tilille (LUSP FI07 4006 0010 3156 75)
  • Käytä viestiä: PERHEMAKSU + jäsenmaksulaskujen numerot, jos perheeseen on sellaiset tulleet ja lähetä sähköpostitse (rahastonhoitaja@saukkolanpallo.fi) maksamaasi perhejäsenmaksuun sisältyvien henkilöiden nimet.

Kannatusjäsenmaksun 50eur voit maksaa seuran tilille (LUSP FI07 4006 0010 3156 75) viestillä: KANNATUSJÄSENMAKSU + maksajan nimi ja yhteystiedot.

KAUSIMAKSUT

Seura perii pelaajilta pelitoimintaan käytettävää kausimaksua, jonka määrän päättää vuosittain hallitus. 2019 kausimaksu on 150€/vuosi muilta paitsi nuorimmilta 2012-2015 syntyneiltä, joiden kausimaksu on 90€/vuosi. Kausimaksut laskutetaan kolmessa erässä vuosittain.

PELIPASSI JA VAKUUTUSMAKSU

Kaikki seuran pelaajat ovat velvollisia ostamaan Palloliiton pelipassin ja tähän liittyvän vakuutuksen, jos omaa vakuutusta ei ole. Sarjaa pelaavissa joukkueissa pelaajalla on lasten tai nuorten pelipassi, muilla pelaajilla on lasten tai nuorten korttelipassi. Pelipasseihin liittyviin kysymyksiin vastaa Jarkko Alander (jarkko_alander@msn.com) tai joukkueesi jojo.

Jos huoltaja on ilmoittanut pelaajalla olevan oman henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen (joka kattaa myös kilpaurheilun) ja siitä on toimitettu todistus, seuran ottamaa vakuutusta ei tarvita.
HUOM!
Vakuutustodistukset on toimitettava sähköpostitse rahastonhoitajalle kunkin kalenterivuoden joulukuun alkuun mennessä rahastonhoitaja@saukkolanpallo.fi tai jäsenlomakkeen liitteenä. Tämän jälkeen tulleita todistuksia ei huomioida.

Harjoituksissa voi käydä tutustumassa lajiin useamman kerran (2-3x) ilman sitoutumista. Huomioithan tällöin mahdollisesti puuttuvan vakuutusturvan, jos ei omaa vakuutusta ole.

Jäsenmaksu, kausimaksu, pelipassi ja tarvittaessa vakuutus laskutetaan, jos harrastusta näiden kertojen jälkeen jatkaa.