Tiedote 1/2017

Uutta vuonna 2017
Hallituksen tehtävät jaettiin järjestäytymiskokouksessa 3.1.2017 seuraavasti:
Seuran puheenjohtajana jatkaa vielä tämän vuoden Stefan Karsten, varapuheenjohtajana toimii Helena Takari, sihteerinä jatkaa Satu Suorsa ja rahastonhoitajana Taru Tupola. Turnausvastaavan tehtävää hoitaa Helena Takari, sarjavastaavana toimii Janne Långström, Helena Takari ja Janne Långström hoitavat yhdessä sali-/halli- ja kenttävuoroasioita. Varustevastaavana jatkaa Taru Tupola.
Seuran kevätkokous pidetään Päiväkoti Vaahterassa tiistaina 11.4.2017 klo 18.
Seuraava varustetilaus päättyy 26.3.2017 ja se lisätään joukkueiden Nimenhuutoihin lähiviikkojen aikana.
Kevään kausimaksut laskutetaan helmikuun alussa, hallitus päätti keväään kausimaksuksi 25€ tai 40€ /pelaaja joukkueesta riippuen.
Hallitus päätti myös tarkentaa laskutuskäytäntöä, koska laskujen maksamatta jättäminen aiheuttaa lisätyötä rahastonhoitajalle ja tappiota seuralle, koska esim. numeropainatetut tuotteet ovat käyttökelvottomia muille pelaajille.
Laskujen eräpäiviä edellytetään noudatettavan tai jos maksupäivästä haluaa neuvotella, siitä on oltava yhteydessä rahastonhoitajaan. Myös jos jostain syystä ilmoitettua laskua ei tule sähköpostiisi (massalaskutuksista pyritään ilmoittamaan Facebookissa ja Nimenhuudossa) – tarkistathan roskapostisi, Nimenhuudossa olevan sähköpostiosoitteen ja laskun puuttuessa ole yhteydessä rahastonhoitajaan/joukkueenjohtajaan.
JÄSENMAKSU: edustusoikeuden joukkueessa saa (pelit/turnaukset) vasta kun seuran jäsenmaksu on maksettu.
LISENSSI: virallisiin turnauksiin ja peleihin (esim. Uudenmaan piirin Karuselliturnaukset ja viralliset sarjapelit) voi osallistua vain lisenssipelaajat – lisenssi otetaan pelaajalle vasta kun tätä koskeva lasku on maksettu seuralle ja rahastonhoitaja on ehtinyt välittää maksun Palloliittoon. Jos turnausjoukkueessa on lisenssitön pelaaja seura saa Palloliitolta rangaistusmaksun.
VAKUUTUS: harjoituksiin ja peleihin osallistumisen edellytys on voimassaoleva vakuutus – joko oma tai seuran kautta otettu – jos pelaajalla ei ole omaa vakuutusta (ei ole toimitettu vakuutustodistusta rahastonhoitajalle) on seuran kautta saatava vakuutus voimassa vasta kun tätä koskeva lasku on maksettu seuralle ja rahastonhoitaja on ehtinyt välittää maksun Palloliittoon.
TUOTETILAUKSET: Jatkossa tilatuista tuotteista tehdään lasku, kuten tähänkin asti, mutta tilattu tuote ei lähde painoon ennen kuin lasku on maksettu seuralle.
Lisenssiä ja vakuutusta koskien tiedoksi: rahastonhoitaja ei tarkista maksuja päivittäin, vaan n. 3-4x kk, eräpäivät huomioiden.

1.1.2017 alkaen joukkueenjohtajat muistuttavat maksamattomista laskuista pelaajan huoltajaa. Rahastonhoitaja toimittaa maksamattomien laskujen listat joukkueenjohtajille eräpäivän jälkeen.