Mestaruudet 2013 on nyt jaettu!

FC SauPa järjesti alakouluille kutsuturnauksen Nummen urheilukentän nurmella tiistaina 24.9.2013 ja keskiviikkona 25.9.2013.

Jaossa oli parhaalle joukkueelle palkintopokaali ja kolmelle parhaalle mitalit. Jokainen osallistuja sai kunniakirjan ja pienen tavaralahjan

1-3 luokkien pelit pelattiin tiistaina yksinkertaisena sarjana. Jokainen joukkue pelasi kolme ottelua, tuloslista muodostui näiden pelien perusteella. Keskiviikon pelit pelattiin 4-6 luokkien joukkueilla ennalta arvottujen lohkojen välillä ja lohkovoittajat pelasivat kullasta, lohkokakkoset hopeasta ja lohkokolmoset sijoista 5-6. Kumpanakin päivänä jaettiin tsemppipalkinnot tytölle ja pojalle

1-3 luokkien mestaruudesta pelasivat Suomusjärvi, Hyrsylä, Pusula ja Oinola. Palkintopokaalin ja kultamitalit menivät Pusulaan, hopeaa voitti Suomusjärvi, pronssi meni Hyrsylään ja 4. oli Oinola. , Tiistain tsemppipalkinnot menivät Aili Blomqvistille Suomusjärvelle ja Aku Leväselle Hyrsylään.

Pusula, Sammatti, Hyrsylä, Suomusjärvi, Ikkala ja Oinola kisasivat keskiviikkona. Tuloslista muodostui seuraavasti: 1. Oinola, 2. Pusula, 3. Suomusjärvi, 4. Sammatti, 5. Hyrsylä ja 6. Ikkala.
Tsemppipalkinnot annettiin Joanna Karille Ikkalasta ja Aleksi Aaltoselle Suomusjärveltä.

Kuvasatoa turnauksesta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.