Ohjeet jalkapallotoimintaan 1.6.2020 alkaen

FC Saukkolan Pallo ry:n ohjattu jalkapallotoiminta

Kuten aiemmin ilmoitimme, jalkapallotoiminta käynnistyy jälleen 1.6.2020 alkaen.
Voidaksemme toimia turvallisesti, tulee meidän kaikkien kuitenkin tarkoin noudattaa annettuja ohjeita.

Alla on kerrottu sekä Palloliiton että SauPan ohjeistukset.

On tärkeää, että jokainen pelaaja ja huoltaja käy ne huolella läpi.

Ohjeistuksia noudatetaan 1.6. lähtien ja niillä jatketaan toistaiseksi, ellei muuta ilmoiteta.

PALLOLIITTO:

1. Noudata valtioneuvoston liikkumis- ja kokousrajoituksia (https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta) sekä THL:n ohjeistuksia (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).
2. Jalkapalloa ei tule harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID-19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.
3. Ohjeet on käytävä läpi etukäteen koko ryhmän kanssa sekä huolehdittava, että lasten ja nuorten perheet saavat tiedon ohjeista etukäteen.
4. Seuran järjestämään harjoitteluun ei pidä ketään pakottaa tai painostaa. Valinnan tulee aina olla yksilön itsensä tai yksilöiden itsensä tekemä organisaation (seura) sijaan.
5. Jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan. Tämä on tuotava esille pelaajien lisäksi myös pelaajien huoltajille ennen mahdollisen joukkueharjoittelun aloittamista.
6. Lähikontaktien määrä harjoitusmatkoilla pyritään pitämään mahdollisimman pienenä.
7. Ohjatussa tapahtumassa on maksimissaan 50 osallistujaa (sisältää kaikki harjoitukseen osallistuvat henkilöt).
8. Osallistujat eivät käytä pukuhuone- tai muita sosiaalitiloja, vaan saapuvat kentälle ja poistuvat kentältä suoraan harjoitusvarustuksessa.
9. Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua ja eri ryhmien harjoitusvuorojen väliin suositellaan vähintään 5 minuutin siirtymäaikaa. Harjoitusvuoro alkaa viisi minuuttia kenttävuoron alettua ja päättyy 5 min ennen kenttävuoron päättymistä.
10. Harjoittelussa harjoitusryhmät pyritään pitämään mahdollisimman samoina, siten kun se kyseisessä toiminnassa on mahdollista.
11. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen tapahtuman kotona tai on käytettävä omaa desinfiointiainetta.
12. Harjoituksissa ei käytetä liivejä. Jos liivejä tai eri värisiä paitoja tarvitaan harjoituksen läpiviemiseksi, on varusteiden oltava pelaajien henkilökohtaisessa käytössä.
13. Merkkikartioita ja muita valmennuksen apuvälineitä käsittelee vain yksi henkilö.
14. Mikäli oma juomapullo on mukana, siitä ei saa juoda kukaan muu henkilö.
15. Sylkemistä kentällä tulee välttää.
16. Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaasi tai paitasi sisään.
17. Jos epäilet covid-19 -tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-jarokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus4.

Lisäksi noudatetaan FC SAUKKOLAN PALLO RY:n ohjeita:

1. Ohjatut harjoitteluryhmät voivat olla maksimissaan 50 henkilöä valmentajineen. Tämä koskee koko ulkoharjoittelukenttää yhteensä (Jos kentällä on 2 joukkuetta yhtäaikaa, harjoitteluryhmien koot voi olla max. 25+25, 20+30, 15+35 jne.)
2. Kenttäalueelle (juoksurata + nurmikenttä) saavat mennä vain pelaajat ja joukkueen toimihenkilöt, kuitenkin noudattaen max. 50 hengen periaatetta. Pelaajien huoltajien ja muiden katsojien tulee pysytellä aina em. kenttäalueen ulkopuolella turvavälejä noudattaen. Sallittu alue näkyy liitetiedoston kartassa.
3. Harjoitusaikaa kentällä lyhennetään 5 minuuttia vuoron molemmista päistä. Tällöin vuorojen väliin jää aina 10 minuutin vaihtoaika.
4. Harjoitukseen valmistautuva joukkue kokoontuu huoltorakennuksen eteen ennen vuoroaan. Nurmialueen tulee olla tyhjä ja lopettaneen joukkueen pelaajien siirtynyt juoksuradan joenpuoleiselle osuudelle, ennenkuin seuraava joukkue siirtyy yhdessä kulkuportista alueelle. Uusien pelaajien siirryttyä nurmelle juoksuradan etusuoran puoleiselta osuudelta, lopettanut joukkue poistuu portin kautta parkkialueelle.
5.Palloliiton ohjeista poiketen käytössä on seuran hankkimaa käsidesiä (ei siis tarvitse omaa)
6. Huoltorakennuksen pukukopit eivät ole käytössä. Huoltorakennuksen eteisen WC-tiloja voi kuitenkin käyttää tarvittaessa.
7. Peleihin tulee erikseen omat ohjeet.

Kaikesta huolimatta riemukasta jalkapallokesää 2020 kaikille pelaajille!

Ystävällisin terveisin
FC Saukkolan Pallo ry/Sanna Lindholm

Liite: FC_Saukkolan_Pallo_ry_ohjattu_jalkapallotoiminta_1.6.2020_alkaen.pdf (500 kB)

Toiminta käynnistetään uudelleen 1.6.2020 alkaen

FC Saukkolan Pallo ry:n hallitus on viime viikkoisessa kokouksessaan päättänyt, että seuran toiminta käynnistetään uudelleen 1.6.2020 alkaen.
Seuraamme kuitenkin edelleen tarkasti Suomen hallituksen ja Palloliiton ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaan.

Joukkueiden harjoitusvuoroista ilmoittavat erikseen joukkueiden toimihenkilöt.

FC Saukkolan Pallo on päättänyt keskeyttää kaiken harjoitustoimintansa toistaiseksi

Sen lisäksi seura suosittelee, etteivät joukkueet osallistu ulkopuoliseen peli- tai turnaustoimintaan, mikäli sellaisia järjestetään.

Ohjeistus perustuu sekä Palloliiton suositukseen siitä, että seurat keskeyttävät harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun saakka, että Valtioneuvoston suositukseen toimista koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Palloliiton tiedote on kokonaisuudessaan luettavissa täältä:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/liittohallitus-paatti-jalkapallon-kilpailutoiminnan-valiaikaisesta

FC Saukkolan Pallo

Hallitus

Tervetuloa FC SauPan Syysturnaukseen!

La 5.9. 2020 klo 9-16 Nummi N, Lohja
Sarja: T13-T14 (vuosina 2006-2007 synt.), Harraste
Pelimuoto: 8v8
Peliaika: 25 min
4 peliä per joukkue

Jokainen pelaaja palkitaan mitalilla ja jokaisesta joukkueesta palkitaan tsempparipelaaja. Voittajajoukkue palkitaan pokaalilla. Tapahtumassa puffetti sekä kaikille pelaajille ilmainen pallotutka. Vapaa-ajalla käytössä pienpeliareena ja sään salliessa uintimahdollisuus.
Turnausmaksu: 80 e.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: helena@takari.fi
www.saukkolanpallo.fi

SauPalle seurakoordinaattori

Jani ”Linde” Linnamaa

SauPa on saanut historiansa ensimmäisen seurakoordinaattorin, kun hallitus teki joulukuussa vuoden mittaisen koulutussopimuksen Jani Linnamaan kanssa.

Sopimus on osa Janin meneillään olevaa Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoa, jota hän suorittaa Kisakallion urheiluopistossa. Osa-aikaisena seurakoordinaattorina Jani hoitaa mm. sarjatoimintavastaavan ja vuorovastaavan tehtävät sekä hoitaa yleisen yhteistyön eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi ”Linde” on mukana seuran valmennuslinjatyöryhmässä sekä osallistuu mahdollisuuksien mukaan seuran järjestämien tapahtumien organisointiin.

Vuoden 2020 maksuista

Hyvä SauPan jäsen/huoltaja/toimihenkilö,

Seuran syyskokous on 19.11.2019 pidetyssä kokouksessaan päättänyt vuoden 2020 maksuista seuraavaa:

Maksut 1.1.2020 alkaen:

Jäsenmaksut:

  • Pelaajajäsenmaksu 25 eur / vuosi
  • Kannattajajäsenmaksu 20 eur / vuosi

Seuramaksu

  • 15 eur / jäsen / vuosi

Kausimaksut: 

  • 2 x vk harjoittelevat 50eur + 50eur + 50eur = 150eur / vuosi
  • 1 x vk harjoittelevat 20eur + 20eur + 20eur = 60eur / vuosi

Maksut laskutetaan 3 x vuodessa seuraavasti:

  1. erä tammikuussa (tammi-huhtikuu)
  2. erä toukokuussa (touko-elokuu)
  3. erä syyskuussa (syys-joulukuu)

Kokous käsitteli ja hyväksyi myös talousarvion sekä hyväksyi koko seuran ja jokaisen joukkueen erilliset toimintasuunnitelmat.

Jalkapalloterveisin

FC Saukkolan Pallo ry
Hallitus

FC SauPa Syyskokous

FC SauPa Syyskokous

Aika: 19.11.2019, klo 19:00

Paikka: Nummen kylätalo, Os. Nummenkirkkotie 11, Nummi

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!

FC SauPa on julkaissut oman virallisen FB-sivun – ota seurantaan! :)

FC SauPa on julkaissut oman virallisen FB-sivun. Ota uusi sivu seurantaan ja tykkää julkaisuista – levitä sanaa kavereillekin. Näin löydät helposti SauPan turnausjulkaisut, pelipäivitykset yms. seuran toimintaan liittyvät postaukset. Sivun löydät nimellä FC SauPa – FC Saukkolan Pallo ry tai oheisen linkin kautta: http://fb.me/fcsaukkolanpallo

FC Saukkolan Pallon hallitus