MITÄ PELAAMINEN MAKSAA?

JÄSENMAKSUT

FC Saukkolan Pallo ry:n vuoden 2018 jäsenmaksut

  • henkilöjäsenmaksu 20€/vuosi
  • perhejäsenmaksu 50€/vuosi
  • kannatusjäsenmaksuksi 100€/vuosi

Jäsenmaksut laskutetaan vuosittain JOULUKUUSSA taataksemme katkeamattoman vakuutusturvan seuran kautta vakuutetuille.

Perhejäsenmaksua maksaessasi toimi näin

  • Maksa 50€ seuran tilille
  • Käytä viestiä: PERHEMAKSU + laskujen numerot, jotka perheeseen on tulleet.

Kannatusjäsenmaksun voit maksaa seuran tilille (FI16 5298 0620 0251 48) viestillä: KANNATUSJÄSENMAKSU + maksajan nimi ja yhteystiedot

KAUSIMAKSUT

Seura perii pelaajilta kausimaksua, jonka määrän päättää vuosittain hallitus. 2018 kausimaksu on 50€ muilta paitsi nuorimmilta 2012-2013 syntyneiltä, joiden kausimaksu on 30€. Kausimaksut laskutetaan kahdesti vuodessa.

PELIPASSI JA VAKUUTUSMAKSU

Jäsenmaksun yhteydessä seura laskuttaa myös Palloliiton pelipassin ja tähän liittyvän vakuutuksen.  Sarjaa pelaavissa joukkueissa pelaajalla on lasten tai nuorten pelipassi, muilla pelaajilla on lasten tai nuorten korttelipassi.

Jos huoltaja on ilmoittanut pelaajalla olevan oman henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen (joka kattaa myös kilpaurheilun) ja siitä on toimitettu todistus, seuran ottamaa vakuutusta ei tarvita.
HUOM!
Vakuutustodistukset on toimitettava sähköpostitse rahastonhoitajalle kunkin kalenterivuoden joulukuun alkuun mennessä rahastonhoitaja@saukkolanpallo.fi tai jäsenlomakkeen liitteenä. Tämän jälkeen tulleita todistuksia ei huomioida.

Harjoituksissa voi käydä tutustumassa lajin useamman kerran (2-3x) ilman sitoutumista. Jäsenmaksu, kausimaksu, pelipassi ja tarvittaessa vakuutus laskutetaan, jos harrastusta näiden kertojen jälkeen jatkaa.